adidas zomerschoenen

Feel free to discuss or ask about any of the pedigrees you may find in our database

adidas zomerschoenen

Postby grassshopper » Mon Jul 09, 2018 4:07 am

ImageDe adidas zomerschoenen adidas Yeezy Boost 750 was de eerste sneaker uitgebracht door adidas, ontworpen door Kanye West. Debuteren in 2015, ze verkochten voor $ 350. De high-top sneaker heeft een bovenwerk van suède, een dynamische mid-foot strap, een volledige ritssluiting op de hiel van de achterwielen, een geperforeerd vamp en een zolen met verhoogde demping.


Dit model adidas-schoenen nieuwe stijl verscheen enkele maanden geleden online en werd al snel een van de meest verwachte releases van het jaar. Met 15 oktober als bevestigde releasedatum en officiële foto's aan boord, kan de hype van Yeezy niet meer worden tegengehouden.


Op zaterdag adidas-schoenen tegen korting 11 juni 2016 om precies 15.00 uur ging de Yeezy Boost 750 in de verkoop. De release was een razend succes, met klanten in afwachting van de aankoop van hun paar Yeezy Boost 750s.


De ""lichtbruine"" Adidas Yeezy Boost 750 & 950 naam die lijkt te zijn gehecht aan deze aankomende release was ook de naam van de eerste Yeezy 750, maar de kleur lijkt iets meer bruin te zijn en velen noemen ze de Chocolate Yeezy Boost 750. Op de buitenzool, de Gomgekleurd Glow In The Dark lijkt duidelijk op de release die in juni van dit jaar is uitgebracht. Vroege informatie is altijd onderhevig aan verandering als het gaat om sneaker releases, maar een ding dat niet zal veranderen, is de gekke vraag die we zullen zien wanneer deze volgende Yeezy Boost 750 releases.

http://www.sportkopen.com/
grassshopper
 
Posts: 3
Joined: Mon Jul 09, 2018 3:54 am

Return to Pedigree Research

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron